onsdag 27 maj 2009

Det blev visst jämnt mellan tjejerna och mig :D

Här kommer ännu ett långt inlägg till mina läsare :P haha woho? :P
Fast innan jag börjar skriva på det måste jag fråga? Hur e min blogg egentligen? Det känns som att vissa inlägg bara skulle skrivits som en bok istället med tanke på längden på dom...och vissa klagar och andra inte :P fast okey, ärligt talat så är det ju så att jag inte bryr mig för jag skriver ju så mycker och om vad jag än vill, men kan ju vara kul att veta ändå! :P

Nu dagens lilla story, sällan jag har en dagens story....och dom är alltid lika sega att läsa, för jag skriver ett långt inlägg istället för många små...på något sätt tror jag ändå att detta sättet som jag skriver på har sina fördelar. På så vis så kan man läsa det hela som en bok som inte har några störiga brytningar som kapitel...haha blir en mer flytande story har jag fått för mig :D
Och dagen började med den underbara känslan av att jag är färdig med mitt 12 datorskrivna sidor, 4655 ord och ungefär 18 timmars sammarlagda arbete med säljplanen som jag skulle lämna in idag och även ha min presentation...klockan var mycket mer än jag trodde när jag vaknade så jag fick inte någon tid att gå igenom livet i huvudet utan fick snabbt skrika efter frukost på sängen, mums, och en stooor kopp grönt te!

Ungefär kl 14:30 var jag i skolan för att förbereda mig för mitt säljmöte som skulle vara kl 16:40...och guuuud vad tiden går snabbt när man är nervös! :O haha medans jag väntade klippte och klistrade jag och Crille en jävla massa för att få allt att se perfekt ut. När Crille sen gått in för att ha sitt möte i 20min innan mig, kommer hon ut....Linn....haha låter kanske patetiskt, men finns ju verkligen inga ord som kan beskriva hur otroligt bra hon ser ut! haha och när hon hade sitt blonda hår uppsatt sådär som idag :D haha det är nice! Även om min regel "titta inte röra" stör mig lite! skulle så gärna bara velat prata med henne för att verkligen ta reda på hur hon är :) det bästa hade varit om man hade blivit instängd i något jävla rum någonstans med någon som man har en såndär "secret crush on" och på så vis bli tvunga att glömma alla ens olikheter och försöka funka ihop och lära känna varandra istället....skrämmande tanke kanske, men jag tror seriöst att det skulle kunna funka jätte bra för vissa :P haha ja så hon made my day för stunden :)

1 tjejer - 0 Denis

Christian satt fortfarande inne och pratade med Chris när några andra SP 1:or kom förbi och tramsade lite, sådär som små barn gör :P haha nej nu ljuger jag faktiskt bara för jag är glad att de kom då! En av 1:orna var Elinor Lindberg och för er som inte vet vem det är så kan ni leta efter någon som har en riktigt tuff tatuering på sin hand där det står: "DUDE" :P haha iallafall så kom de dit och de såg att jag satt i skjorta och att min kavaj låg brevid mig och allt så hon frågade om jag skulle på någon middag eller något, kommer inte ihåg vad hon fråga för jag blev så glad att hon sa något alls till mig :P haha that's what matters lixom :P Hon är också en riktigt good looking tjej. Hon är typ något av den perfekta blandningen mellan söt och snygg och då snackar vi mycket av de båda :D Vi har faktiskt pratat en gång innan och det var när jag skulle förklara hur en boardslide ser ut när vi kollade på TV och en skejtare skulle klara något rekord...haha det är inte lätt för en tjej som inte skejtar själv att förstå det så jag gjorde mitt bästa att förklara, men jag tror inte att jag lyckades ändå :P Sen dess har jag bara.....kommer inte på vad verbet "le" heter i dåtid just nu, men ordet ska in här istället för denna texten...när hon har gått förbi mig :) Jag förklarade att jag skulle ha säljsamtal med Chris strax och hon önskade mig lycka till :D haha

2 tjejer - 0 Denis

Säljmötet gick verkligen så dåligt som det kan gå...Chris skickade tillochmed ut ett mail till alla sina elever där han påminde alla om vad som gäller och vilka fel man inte skulle göra = allt jag gjorde, så jävla dålig man känner sig nu....så mycket arbete för ingenting! Jag är för första gången på länge så sur att jag snart inte kan kontrolera mig....segt att behöva vara så sur...för egentligen så är all min ilska besvikenhet och ren ångest och "ledsenhet"...kom inte på rätt ord för det heller, men jag skulle säga så att jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst, men det tänker jag inte...men det gäller att inse att Chris Hansson är en lärare på ProCivitas i Helsingborg, inget mer, inget mindre, och det är inte han som formar min framtid, vilket betyg han än ger mig och vad han än säger till mig. It's all me...bara svårt att inse det ibland.

Efter mötet satt Christian och väntade som en riktig jävla bra vän och frågade om jag ville hänga med och käka en glass någonstans bara :) så mycket jag uppskattar att han gjorde det för han vet att jag behövde det, och hur mycket jag bara älskar glass! :) så detta gjorde vi, inte för att fira, men för att vi gillar begreppet tröstäta för att vi (han) är så tjocka (tjock) ;) :D :D haha och om han inte var en sån biff så skulle ge den fjollan en poäng i "tjejer - denis" grejen idag :P men han hjälpte verkligen mig att glömma allt ett tag!

Äntligen på träningen där jag kan komma in i min värld där det är helt tyst och det är bara jag, motståndaren och lamporna som hörs och ständigt jobbar. Men jag började med att gå ut och springa för att bara andas ut riktigt djupt och ge mig en "det löser sig"-kick för stunden. Sen kom jag in och fick en efterlängtad lektion av min tränare där jag tyckte att jag var rätt bra :D haha men det e jag väll när det handlar om fäktningen ^^ om man nu får vara så självsäker!
Sen var det match mot Nina som gällde och det var kul för det var något som som vanligt inte stämde med oss idag igen, det brukar vara något fel på Nina faktiskt, men nu var det mötet för mig, och det slutade att jag helt enkelt fick visa henne hur man fäktas på min nivå så jag vann över henne :D hahaha börjar tänka på att jag måste låta henne vinna någon gång för att ge henne något sug etfter att fortsätta träna? :P smart va? :D hahaha på träningen så föll jag även rätt rejält och lyckades skrapa upp armbågen och min stortå skadades också...stackars mig...men jag vann allt så det är alltid skönt att åka hem med det i huvudet.

2 tjejer - 1 Denis :D

Sist men inte minst så loggade hon såklart ut för ett tag sen, men jag hjälpte mitt hjärta Louise att iallafall tänka lite possitivt vad gäller hennes förflyttning till SP från NV på ProCivitas. Och jag sa till henne att det är nu hon inte ska tänka på kompisarna och vad dom vill och säger. Det som är viktigt är att hon gör det val som HON verkligen vill! För kompisar...hon kommer gå i tre olika klasser, och hon är en underbar tjej, vilket betyder att kompisar alltid kommer att finnas där. Det är enligt mig samtidigt riktigt dumt av hennes kompisar om de inte stödjer henne bara för att hon ska flytta till SP, vem har sagt att flytten inte är jobbig för henne? Om ni tänker på att ni kommer vara "ensamma" utan henne så är ni helt egoistiska och det betyder att ni bara vill ha henne där för att inte vara det, ni bryr er inte om vad hon vill? INGEN har sagt att man inte kan vara kompisar fast att man går olika linjer, på samma skola dessutom så snälla...låt henne göra vad hon vill och stötta henne och säg att ni fortfarande kommer vara vänner vad hon än gör?

Jag vill påstå att jag tar hem den poängen eftersom hon tackade mig för mitt stöd och eftersom jag jätte gärna hjälper henne med vad som helst så var det inga problem dessutom.

2 tjejer - 2 Denis
Och när dagen går mot sitt slut kan man ju se att det blev jämnt mellan tjejerna och mig :D High five tjejer för att ni gör min dag så otroligt bra :D Fast ni är ju inte bäst, vi är lika bra helt enkelt! :)

Nu var ännu ett roman-bloginlägg skrivet och nu ska jag ladda inför Matte C prov imorrn...haha kul (Y)

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar